pondělí 9. července 2012

Jak jsme se nadchli pro...

Nikdy jsme ani blogovat nechtěli a to hlavně s ohledem na nedostatek času, ale nová značka sportovního vybavení nás nadchla natolik, že jsme se s vámi chtěli podělit o naše a zkušenosti s produkty Non-stop Dogwear, které nejen prodáváme, ale hlavně jsme je začali hned používat - aniž jsme je ještě nabídli v našem specializovaném eshopu. A protože zásadně prodáváme věci, které sami používáme a máme vyzkoušené, tak věříme, že vás také brzy nadchneme a stanete se příznivcem této suprové norské značky :).
Takže hurá s nadšením zapřahat!



Aktuálně jsme vlivem okolností ochuzeni o širší základnu našich pejsků a začínáme také pod vlivem okolností zase od kratších tréninků, ale neklesáme na mysli a vůbec nám to nevadí :). S ohledem na jednoho netahacího pejska můžeme vyzkoušet i výrobky jako je plovací vesta, která se hodí nejen na koupání, ale i jako zdravotnická pomůcka pro pejsky po úrazech. No, o tom všem vás budeme postupně informovat. Určitě každému produktu věnujeme samostatný příspěvek.





A co nás vlastně tak nadchlo? Přístup a nadšení pro věc celé firmy Non-stop Dogwear a českého  dovozce této značky, špičkové zpracování, kvalita materiálu a hlavně důtaz na funkčnost. Produkty se vždy dlouho testují než se pustí do světa a pokud se nepovede něco vyrobit, tak to vůbec do světa nejde, i kdyby se měla celá várka vyrobit znovu. Prostě tak jak to má být. A i když jsme nejdřív byli trochu smutní z cen (viděli jsme je dřív než samotné výrobky), tak musím říct, že ceny naprosto odpovídají a já bych osobně u některých chápala i ceny vyšší.

Budeme přidávat, jak nám bude čas stačit. Sledujte nás, přidejte si nás. Budeme moc rádi :).

Za tým JackMan


Eliška

P.S. A co Vás čeká? Speciální postroje pro individuální psí sporty v zápřahu (dogtrek, skijöring, kolo, skútr,...), postroje přímo pro spřežení, vodítka s tlumičem (ale ty fakt jsou!), obojky, plovací vesty, botičky, spacákopelíšky nejen na bivak, opasek pro lidskou součást spřežení, pláštěnka...Máte se na co těšit :).


Žádné komentáře:

Okomentovat